Privacyverklaring

Bij Inbound Marketing Bliss vinden we je privacy heel belangrijk. Daarom houden wij ons (zo goed mogelijk) aan de privacywet. We gebruiken je gegevens volgens de regels. Bovendien doen we alles wat we kunnen om ze veilig te houden. In deze verklaring leggen we je uit welke gegevens we verzamelen, en wat we met je gegevens doen. Misschien heb je na het lezen vragen. Neem dan gerust contact op. Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens

Inbound Marketing Bliss inhuren

Je kunt Inbound Marketing Bliss of Yvette Sonneveld inhuren om een training of presentatie te verzorgen, je te coachen of om bepaalde werkzaamheden voor je uit te voeren. In zo’n geval gebruiken we jouw persoonsgegevens om de de afgesproken diensten te verleden en om de betaling af te handelen.

We gebruiken hiervoor de volgende persoonsgegevens:

  • bedrijfsnaam;
  • voor- en achternaam contactpersoon;
  • bezoek en/of factuuradres;
  • vast en/of mobiel telefoonnummer.

We bewaren deze gegevens totdat je zeven jaar na het factureren van de laatste werkzaamheden. Dat zijn we wettelijk verplicht.

Websitestatistieken en profilering

Websitestatistieken

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website. Hiervoor gebruiken we Google Analytics. We gebruiken deze statistieken om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Al deze gegevens zijn anoniem. We kunnen webstatistieken dus niet aan jouw persoonlijke gegevens koppelen. Verder delen we geen IP-adressen met Google. En als laatste hebben we het delen met andere diensten van Google geblokkeerd.

Je kunt via de cookiemelding op onze website aangeven welke gegevens we wel en niet mogen verzamelen.

Contact en service

Wanneer je Inbound Marketing Bliss belt of mailt, bewaren wij je contactgegevens. Daarnaast bewaren we de uitgewisselde e-mails. We bewaren je contactgegevens om op je bericht te kunnen reageren. En we bewaren dee e-mails om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij bewaren deze informatie voor onbepaalde tijd, maar je kunt altijd vragen om deze gegevens te verwijderen.

Aanbiedingen en overige e-mailberichten

Je kunt je abonneren op onze nieuwsberichten. We delen regelmatig nieuwtjes, tips en speciale aanbiedingen en informatie over onze diensten. We gebruiken MailChimp voor het versturen van dit soort berichten. Je kunt hier op elk moment bezwaar tegen maken, en dan verwijderen we je van de lijst. Iedere bericht bevat overigens een afmeld link. Die kun je gebruiken om jezelf af te melden. We bewaren deze gegevens totdat je deze verwijderd.

Naast nieuwsberichten sturen we je ook persoonlijke berichten die met onze samenwerking te maken hebben. Die vinden via gewone e-mail software plaats, en hiervoor kun je je altijd met een antwoord op een bericht afmelden.

Delen van persoonsgegevens met derden

We hebben net zo’n hekel aan SPAM als jij. Denken we. We delen je gegevens dus nooit met derden. We verstrekken alleen gegevens wanneer dat nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens in opdracht van ons verwerken, sluiten we een bewerkersovereenkomst. Zo zorgen we dat zij net zo veilig en vertrouwenlijk met jouw gegevens omgaan. We blijven verantwoordelijk voor deze bewerkingen.

Cookies

Cookies vormen een belangrijk onderdeel voor het verzamelen van gegevens om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Hiervoor hebben we een cookieverklaring opgesteld. In deze cookieverklaring vertellen we je in het kort vertellen dat we verschillende cookies plaatsen, wat we daarmee doen, hoe je deze kunt verwijderen en hoe je kunt zien welke gegevens we van je verzamelen.

Beveiligen van je gegevens

We vinden het belangrijk om je gegevens goed te beveiligen. Daarom nemen we passende maatregelen om misbruik, verlies, ongewenste toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. We nemen onder andere de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord, bij toegang via derden hebben we met die partijen een bewerkers overeenkomst afgesloten
  • Alle systemen waarop persoonsgegevens opgeslagen zijn, zijn met veilige wachtwoorden beveiligd. Daarnaast worden ze achter slot en grendel bewaard.
  • We maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je kunt ons altijd vragen om je gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt bijvoorbeeld:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we opgeslaan en wat we daarmee doen.
  • Vragen welke persoonsgegevens we van jou specifiek hebben opgeslagen.
  • Fouten laten corrigeren;
  • Verouderde persoonsgegevens laten verwijderen.
  • Toestemming om gegevens te gebruiken intrekken.
  • Bezwaar tegen bepaald gebruik maken.

Je hebt ook het recht op zogenaamde gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat we op jouw verzoek de gegevens die we van jou hebben naar jou versturen. Daarnaast kunnen we wanneer je dat aangeeft deze gegeven ook naar een door jou genoemde organisatie sturen.

Bij welk verzoek dan ook, is het natuurlijk belangrijk dat we weten dat jij dat ook echt zelf vraagt. Daarom vragen we niet alleen je verzoek, maar ook een kopie van je identiteitsbewijs te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine-readable zone, de strook onderaan met nummers), paspoortnummer en BSN (Burgerservicenummer) zwart. Zo wordt je privacy beschermd. We reageren dan zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 4 weken.

Heb je een klacht?

Allereerst hopen we natuurlijk dat je ons dat laat weten. In de meeste gevallen komen we er waarschijnlijk wel uit. Vind je daarna nog steeds dat wij je niet op de juiste manier helpen? Dan heb je de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Neem contact op met ons via e-mail of per telefoon:

yvette [at] inboundmarketingbliss [punt] com
+31 6 45653706

Exit mobile version